Hvor kan brande opstå i et køkken?
En friture-, fedt- eller oliebrand opstår, når det brandbare fedtstof overophedes og antændes.
Selv med alle nødvendige forholdsregler kan der ske uheld, når store mængder fedtstof er i brug under tilberedning af mad, der ofte foregår under større eller mindre tidspres. Der skal blot et øjebliks uopmærksomhed eller en enkelt fejl i de tekniske installationer til, for at skabe en gnist eller overophedning, der kan antænde fedtstoffet.
Branden kan lynhurtigt udvikle sig, og flammer og gnister hurtigt spredes gennem emhætter og udsugningsanlæg og transporteres til andre områder af bygningen, hvor de kan forårsage omfattende skade.
360 GRADERS SIKKERHED TIL DIN VIRKSOMHED
- Slukningen foregår med teknikker målrettet det pågældende anlæg, herunder vand, gas eller lukning af spjæld. Vores udbud af detektorer og slukningsforanstaltninger betyder, at vi altid kan udforme en skræddersyet løsning, der giver optimal beskyttelse i hver enkelt virksomhed.
360 GRADERS SIKKERHED TIL DIN VIRKSOMHED
- Slukningen foregår med teknikker målrettet det pågældende anlæg, herunder vand, gas eller lukning af spjæld. Vores udbud af detektorer og slukningsforanstaltninger betyder, at vi altid kan udforme en skræddersyet løsning, der giver optimal beskyttelse i hver enkelt virksomhed.

Sebastian Gyltner
Tlf.: +45 4111 9868
sebastian.gyltner@nextech.dk
Kontakt vores
produktspecialist
Produktgodkendelser

Nextech er eneste danske fagus grecon-partner









































