Ultrahurtig brandsikring til entreprenørmaskiner

Nextech forhandler et verdensførende brandslukningssystem, der er godkendt til brandsikring i udfordrende miljøer: protecfires anerkendte og internationalt anvendte detexline-system.

Med et detexline-brandslukningssystem til entreprenørmaskiner fra Nextech opdages og slukkes motorbrande hurtigt, så branden begrænses til motorrummet, og yderligere skader forebygges.

detexline-systemet er udviklet til tysk minedrift og er testet og godkendt under nogle af verdens skrappeste sikkerhedskrav og til overordentligt udfordrende miljøer, hvor systemet skal kunne modstå snavs, svingende temperaturer, stød og vibrationer.

Systemet er således kendetegnet ved høj driftssikkerhed: Det fungerer 100% mekanisk, påvirkes ikke under voldsomme arbejdsopgaver, og der er ingen risiko for fejl ved strømsvigt eller faldende tryk.

Slukningen foregår ultrahurtigt og effektivt, så branden slukkes, før den når at brede sig, og systemet forebygger genantændelse, når den første slukning er fuldendt.

Det får du med et detexline-brandslukningssystem til entreprenørmaskiner

 

  • Ultrahurtig brandslukning - RTI-værdi på 12.
  • Brandslukningssystem med 10 års garanti ved indgåelse af serviceaftale med Nextech
  • Brandsikring specialudviklet til entreprenørmaskiner i brug under ekstreme forhold, herunder lave og høje temperaturer samt stød og vibrationer
  • Brandsikring, der konstant er på stand-by og hverken er afhængigt af strøm eller under tryk
  • Brandsikring, der fungerer til slukning af forskellige typer brande – fx i væske (fx dieselolie), tørre materialer (fx gummi, isolering og ledninger) eller elektriske installationer
  • System, der ikke påvirkes af tilsmudsning af fx olie eller snavs
  • System, der kan anvendes i geografiske områder med temperaturer fra -30 til +80 grader
  • Systemet opbygget med detektorer af variabel følsomhed, så der gives optimal beskyttelse i de enkelte zoner i motoren

> Læs mere om, hvordan detexline-systemet fungerer, her

Vi kommer gerne på uforpligtende besøg med en demokuffert, så I kan se nærmere på systemet. Brandsikring til køretøjer

Læs mere her om, hvordan vores brandsikringsløsning til køretøjer kan anvendes til optimering af sikkerheden i din branche:

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: