DIT ERFARNE SIKRINGSTEAM

I Nextech - Nordic Ex Technology – har vi mere end 15 års erfaring fra brand- og sikringsbranchen, hvor vi har specialiseret os inden for industri- og processikring. Vores medarbejderstab tæller nogle af Danmarks førende eksperter inden for projektering og installation, samt service af sikringsudstyr.

Vi har erfaring med projektering og idriftsættelse af systemer til anlæg af alle størrelser og over hele verden – fx tæller vores referenceliste:

Dong Energy - Avedøreværket, DLG, Hill’s Pet Nutrition Emporia (USA), Aalborg Portland og Velux.

Nextech forhandler nogle af verdens mest avancerede brand- og eksplosionssikringssystemer. Vi er bl.a. eneste danske forhandler af gnistslukningssystemer fra den store tyske virksomhed GreCon, som er en af verdens absolut førende producenter på området, og herudover er vi eneforhandler i Danmark af produkter fra RSBP, Workswell, Exxfire og protecfire samt landets foretrukne forhandler af produkter fra Schrack Seconet og InnoVfoam.

Vi kender vores produkter og komponenter ned til mindste detalje og kan således yde førsteklasses rådgivning om både komponenter, styresystem, anvendelse, vedligehold og sikkerhedsprocedurer – for blot at nævne nogle få områder.

Vores omfattende produktportefølje betyder, at vi som noget unikt kan tilbyde brand- og eksplosionssikring til alle aspekter af industrielle faciliteter og produktionsanlæg. 

Vores systemer lever naturligvis op til alle ATEX-specifikationer, samt en række andre standarder og kan derfor hjælpe virksomheder med at opnå godkendelse i forhold til brandsikkerhedsregler og forsikringskrav.

 


 

Virksomhedens historie:

 

2012: Grundlæggelsen

Nextech ApS blev stiftet i 2012 af Sebastian Gyltner og Lars Rothmann, der begge på daværende tidspukt havde været i brand- og sikringsbranchen i op mod 10 år. 

Nextech har fra start været Fagus-GreCons repræsentant i Danmark og er stadig eneste danske forhandler af virksomhedens avancerede gnistslukningssystemer. 

2013: Fra ApS til A/S

Virksomhedens udvikling er helt fra start sket i høj fart: Allerede i 2013 blev Nextech ApS konverteret til Nextech A/S, og en professionel bestyrelse blev indsat.

2014: Produktporteføljen udvides

I 2014 udvælges Nextech A/S som eneforhandler på det danske marked af produkter fra Automation Technology (IRMonitor - produkter til termisk overvågning) og ny dansk forhandler af produkter fra Schrack Seconet (røgdetekteringsudstyr). 

2016: Indtræden på det svenske marked

Nextech har i hele virksomhedens eksistens arbejdet på det internationale marked. En stærk position i Sverige medfører, at selskabet Nextech AB oprettes i 2016 i samarbejde med Johnny Blom. Nextech AB er eneforhandler af Fagus-GreCons produkter på det svenske og det norske marked. 

2017: Nye produkter i Nextech AB´s portefølje

I 2017 bliver Nextech AB udvalgt som forhandler af produkter fra Automation Technology og Schrack Seconet på det norske og svenske marked.

2017: Nextech A/S bliver forhandler af produkter fra protecfire

I 2017 udvælges Nextech A/S som eneste danske forhandler af produkter fra den tyske producent protecfire, som udvikler og sælger avancerede automatiske brandslukningssystemer til store køretøjer, køkkener og vindmøller. 

2017: Nextech A/S indgår samarbejdsaftale med InnoVfoam

Nextechs produktportefølje udvides yderligere i 2017 ved indgåelse af samarbejdsaftale med den hollandske producent InnoVfoam, som er verdensførende inden for skumbaserede brandslukningssystemer. 

2017: Stiftelse af Nextech Expro A/S

Som konsolidering af Nextechs førende position inden for industriel brandsikring oprettes i 2017 virksomheden Nextech Expro i samarbejde med Martin Mannik. Nextech Expro varetager alle Nextechs aktiviteter inden for industriel eksplosionssikring. 

2017: Nextech Expro eneforhandler af RSBP´s produkter

Nextech Expro udvælges som eneste danske forhandler af eksplosionssikringsprodukter fra den markedsførende producent RSBP. Med denne aftale kan Nextech tilbyde nogle af verdens førende produkter inden for industriel eksplosionssikring. 

2018: Forhandleraftale med Exxfire

Som seneste skridt i udbygningen af porteføljen af industrielle brand- og eksplosionssikringsløsninger indgår Nextech A/S og Nextech AB i 2018 forhandleraftale med producenten Exxfire, som udvikler avancerede brandslukningsløsninger med inert gas til eksempelvis server racks og elskabe. Med denne aftale kan Nextech tilbyde en unik portefølje af brand- og ekplosionssikringsløsninger til sikring af alle aspekter af moderne industrielle anlæg.

2019: Forhandleraftale med Workswell S.R.O.

Som endnu en udbygning af porteføljen af industrielle brand- og eksplosionssikringsløsninger indgår Nextech A/S og Nextech AB i 2019 forhandleraftale med producenten Workswell S.R.O., som udvikler avancerede kameraløsninger. Med denne aftale kan Nextech tilbyde yderligere en unik portefølje af brand- og ekplosionssikringsløsninger til sikring af alle aspekter af moderne industrielle anlæg.

2020: Nextech AB opretter selskab i Norge

Efter mange års samarbejde med norske virksomheder og som et led i vores konstante vækst, er Nextech nu oprettet som selskab i Norge.

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: