Ultrahurtig brandsikring til landbrugsmaskiner

Nextech forhandler et verdensførende brandslukningssystem, der er godkendt til brandsikring i udfordrende miljøer: protecfires anerkendte og internationalt anvendte detexline-system.

Med et detexline brandslukningssystem til landbrugsmaskiner fra Nextech opdages og slukkes motorbrande hurtigt og automatisk, så branden begrænses til motorrummet og yderligere skader og spredning af branden forebygges.

detexline-systemet er udviklet til tysk minedrift og er testet og godkendt under nogle af verdens skrappeste sikkerhedskrav og til overordentligt udfordrende miljøer, hvor systemet skal kunne modstå snavs, svingende temperaturer, stød og vibrationer.

Brandslukningssystemet er således kendetegnet ved høj driftssikkerhed: Det fungerer 100% mekanisk, påvirkes ikke under voldsomme arbejdsopgaver, strømsvigt eller faldende tryk.

Slukningen foregår ultrahurtigt og effektivt, så branden slukkes, før den når at brede sig til eksempelvis mark, korn eller snittet/presset halm, og systemet forebygger endvidere genantændelse, når den første slukning er fuldendt.

Det får du med et detexline brandslukningssystem til landbrugsmaskiner

 

  • Ultrahurtig brandslukning med RTI-værdi på 12.
  • Brandslukningssystem med 10 års garanti ved indgåelse af serviceaftale med Nextech
  • Brandsikring specialudviklet til brug under ekstreme forhold, herunder lave og høje temperaturer samt stød og vibrationer
  • Brandsikring, der konstant er på stand-by og hverken er afhængigt af strøm eller under tryk
  • Brandsikring, der fungerer til slukning af forskellige typer brande – fx i væske (fx dieselolie), tørre materialer (fx korn, halm, foder, gummi, isolering og ledninger) eller elektriske installationer
  • Systemet påvirkes ikke af tilsmudsning af fx olie eller snavs
  • Systemet kan anvendes i geografiske områder med temperaturer fra -30 til +80 grader
  • Systemet opbygges med detektorer af variabel følsomhed, så der gives optimal beskyttelse i de enkelte zoner i motoren

> Læs mere om, hvordan detexline-systemet fungerer, her

Vi kommer gerne på uforpligtende besøg med en demokuffert, så I kan se nærmere på systemet. 

 

Brandsikring til køretøjer

Læs mere her om, hvordan vores brandsikringsløsning til køretøjer kan anvendes til optimering af sikkerheden i din branche:

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: