Få et ultrahurtigt brandslukningssystem til lastbiler

Nextech forhandler et verdensførende brandslukningssystem, der er godkendt til netop dette formål: protecfires anerkendte og internationalt anvendte detexline-system.

Med et detexline brandslukningssystem til lastbiler fra Nextech opdages og slukkes motorbrande hurtigt, så de begrænses til motorrummet og yderligere skader forebygges.

Det ultrahurtige brandslukningssystem til lastbiler er oprindeligt udviklet til tysk minedrift og er således testet og godkendt under nogle af verdens skrappeste sikkerhedskrav. Det er kendetegnet ved høj driftssikkerhed samt ved den ultrahurtige og effektive slukning, som også forebygger genantændelse.

 

Det får du med et detexline brandslukningssystem til lastbiler

 

  • Optimal sikkerhed via ultrahurtig brandslukning - RTI-værdi på 12.
  • Brandslukningssystem med 10 års garanti ved indgåelse af serviceaftale med Nextech
  • Brandsikring, der konstant er på stand-by og hverken er afhængigt af strøm eller under tryk
  • Brandsikring, der fungerer til slukning af forskellige typer brande – fx i væske (fx dieselolie), tørre materialer (fx gummi, isolering og ledninger) eller elektriske installationer
  • Systemet påvirkes ikke af vibrationer, slag, stød eller tilsmudsning af olie eller snavs
  • Systemet kan anvendes i geografiske områder med temperaturer fra -30 til +80 grader
  • Systemet opbygges med detektorer af variabel følsomhed, hvorved der gives optimal beskyttelse i de enkelte områder af motoren

 

 > Læs mere om, hvordan systemet fungerer, her

Brandsikring til køretøjer

Læs mere her om, hvordan vores brandsikringsløsning til køretøjer kan anvendes til optimering af sikkerheden i din branche:

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: