Stop eksplosionen, inden skaden sker

Et eksplosionssikringssystem giver maksimal beskyttelse mod alvorlige skader forårsaget af eksplosioner, da det enkelte system skræddersys til den pågældende virksomheds processer og produktionsanlæg.

Vi gennemgår det enkelte anlæg ned til mindste detaljer for at sikre, at vi leverer den helt rigtige løsning, der giver optimal beskyttelse og maksimal personsikkerhed. Løsningen udvikles således under hensyntagen til, fx hvilke former for brandbare materialer der forekommer, hvor i virksomheden det udsatte udstyr er placeret, samt hvordan det er forbundet med andre produktionsområder, maskiner osv.

Vores producent, RSBP, har mere end 25 års erfaring med projektering og levering af eksplosionsbeskyttelsesløsninger til virksomheder over hele verden og har specialudviklede komponenter og systemer til en lang række brancher. 

Med aktiv eksplosionsbeskyttelse fra Nextech får du:

  • Avancerede detektorer, der ultrahurtigt detekterer en begyndende eksplosion inden for få millisekunder.
  • Effektiv kontrolenhed, der opsamler data fra detektorerne og igangsætter undertrykkelse og isolering af eksplosionen, inden den udvikler sig.
  • Skræddersyede afværgeforanstaltninger, herunder:
    • undertrykkelse/isolering
    • aflastning af tryk med og uden flammer via paneler, flammefri aflastere mv.

 

Eksplosionssikring forløb

I figuren herunder vises en skitsering af, hvordan udvælgelsen af de rette komponenter til eksplosionsbeskyttelse af en støvudskiller foregår:

________

 

 

Skræddersyet eksplosionssikring for maksimal sikkerhed

Læs mere om vores systemer, komponenter og ydelser til eksplosionssikring her:

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: