Effektiv brandslukning under udfordrende forhold

Skumbaseret brandslukning giver mulighed for effektiv brandslukning i store lokaler eller ved brand i materialer, hvor vand ikke kan anvendes som slukningsmiddel.

Skumbaserede slukningssystemer med nedsænkede sprinklere og skumkanoner giver mulighed for hurtig slukning og forsegling af stærkt brændbare materialer, så brande minimeres, og genantændelse forebygges hurtigt og effektivt. De skumbaserede slukningssystemer er desuden effektive i store lokaler som lagerhaller eller store sportscentre, hvor vand ikke kan anvendes som slukningsmiddel. 

Vi tilbyder en bred vifte af komponenter til skumslukningssystemer, så vi i ethvert tilfælde kan skræddersy en løsning, der giver maksimal sikkerhed i det enkelte anlæg.

Løsningen udvikles på baggrund af en grundig gennemgang af det anlæg, der skal beskyttes, herunder hvilke brandbare materialer der skal beskyttes, hvor stort område der skal beskyttes og om brandsikringskomponenterne kan placeres synlige eller skal være nedsænkede, så de kan skydes frem ved aktivering.

 

Med et skumbaseret brandsikringssystem fra Nextech får du:

  • Pålidelig detektering af kritiske varmeudviklinger
  • Øjeblikkelig, automatisk alarm og/eller igangsættelse af automatisk slukning
  • Bredt udvalg af slukningskomponenter for optimal sikkerhed i ethvert anlæg
  • Bredt udvalg af skumkoncentrater til slukning af forskellige brandbare materialer
  • Bredt udvalg af ventiler, pumper, brandkanoner mv. for optimal fleksibilitet i sammensætningen af jeres brandsikringssystem  

Skræddersyet skumbaseret brandslukning for optimal sikkerhed

Læs mere om vores systemer og komponenter til skumbaseret brandslukning her:

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: