Tilbehør

Sensorer i ekstreme miljøer udsættes for stor påvirkning af fx varme, kulde og snavs. Til sikring af sensorernes pålidelighed og levetid tilbyder Nextech skræddersyet tilbehør til optimering af sensorernes funktionalitet i disse områder.

Her på siden kan du desuden læse om de nyeste multi-touch kontrolkonsoller fra GreCon samt den nye BS 7 NET-serverteknologi, der gør det muligt at installere et stort antal lokale kontrolkonsoller, der kobles til en række BS 7 NET-servere og tilknyttede computere på centrale steder i virksomheden.

Vi tilbyder følgende tilbehør til gnistslukningssystemer fra GreCon:

 

Sensortilbehør - Ekstra beskyttelse mod snavs

Hvis der er risiko for ophobning af snavs eller andre aflejringer på sensorerne, kan særlige luftrensningsadaptere anvendes for at øge pålideligheden af detekteringen og forlænge rengøringsintervallerne.

Sensortilbehør - Lysindtrængning

Lysindtrængning – det være sig kunstigt lys eller dagslys – kan have en negativ indflydelse på detekteringen af de infrarøde stråler fra antændelseskilderne. I disse tilfælde anvendes blændere med sprækker for at forebygge falske alarmer og optimere detekteringsresultaterne.

Sensortilbehør - Frostbeskyttelse til slukningsenheder

Varmetape og isolerende materiale kan anvendes til at frostsikre vandrør og slukningsenheder i områder, hvor de udsættes for lave temperaturer. Vi tilbyder specialudviklede isolerende tasker, der er nemme at vedligeholde, til slukningsenhederne.

Kontrolpaneler - Multi-Touch-paneler til nem og hurtig håndtering af gnistslukningssystemer

GreCons 10” farvedisplay med multi-touch-funktion gør det nemt og hurtigt for medarbejderne at hente den ønskede information fra forskellige dele af systemet. Informationen præsenteres overskueligt og forståeligt, så medarbejderne altid har nem adgang til de informationer, de har brug for.

Panelerne giver bl.a. adgang til:

 • Data om aktuelle alarmer
 • Data om udvikling over tid
 • Visualisering via komplette flowdiagrammer
 • Zoomfunktion, der gør det nemt at se nærmere på områder med alarmer
 • Direkte valg af ønsket information vha. tydelige symboler
 • Mulighed for at lagre instruktioner og betjeningsmanualer, så disse altid er tilgængelige.

NB: Hvis virksomheden allerede har en GreCon kontrolkonsol, vil de nye, brugervenlige multi-touch-paneler i mange tilfælde kunne erstatte den.

Kontrolpaneler - Nem og præcis betjening vha. BS 7 NET-netværksserver

Netværksteknologien BS 7 NET giver mulighed for at installere de pladsbesparende kontrolkonsoller fra CC 7000- og CC 5000-serierne lokalt i virksomheden, fx i kontrolrum tæt på produktionen. Det gør det muligt at installere kontrolkonsoller på relevante steder, hvor medarbejdere kan have brug for hurtigt at kunne tilgå systemet i tilfælde af fx alarm, og giver samtidig let adgang i forbindelse med vedligeholdelse.

Med BS 7 NET kan medarbejderne:

 • bekræfte, at alarmer er set og registreret
 • administrere deaktivering af alarmer
 • samle al information og kommunikation med kontrolkonsollerne og driftsenhederne, der kan installeres i forskellige dele af produktionen
 • få hurtigt overblik over hyppigheden af alarmer
 • registrere al aktivitet på kontrolkonsoller
 • få nemt overblik over farezoner og alarmer, og om der er brug for indgriben
 • udveksle data med øvrige kontrolsystemer via gateways til Profibus, Profinet eller DeviceNet.

Alle data fra systemerne er desuden tilgængelige gennem de tilknyttede computere hos relevante medarbejdere i virksomheden.

Skræddersyet gnistslukningssystem for maksimal sikkerhed

Læs mere om elementerne i et skræddersyet gnistslukningssystem fra Nextech her:

VI HAR BL.A. OPTIMERET SIKKERHEDEN FOR: